logo color large
  • Playfit.jpg
  • interaktiv.jpg
  • reaktions.jpg
  • SilverFit.jpg
  • motorik.jpg
  • sport.jpg
  • seniormoebler.jpg
  • shapemaster.jpg

Shape-master 

Silverfit IT-træning

Playfit redskaber

Senior-møbler

Interaktive produkter

Sport og spil

Referencer

Her udtalelser fra nogle af vores kunder: 

 

Psykiatrien i Region Syddanmark, Afdeling Kolding/Vejle

 VejlePsykiatriskeHospital

"Vi har i en periode på 6 uger testet Silverfit cykel-software. Programmet har været tilsluttet en træningscykel i vores træningscenter. Vort indtryk af programmet er særdeles positivt, og en lang række patienter har udtalt sig positivt om systemet. Vi har oplevet at patienterne har været glade for at have muligheden for at cykle.  Patienterne har tilkendegivet, at det har været et godt alternativ, og at de har haft oplevelsen af at være ude af afdelingen. 

Vi har haft enkelte patienter som qua deres sindstilstand ikke har været interesseret i at cykle. Men ingen har udtalt sig negativt om systemet. Det har været en meget positiv oplevelse at prøve systemet.

Nedenfor nogle bruger-udtalelser:

Kvinde 23 år.  Paranoid skizofreni
Fortæller det er første gang i små 5 år hun har været på en cykel. Har under indlæggelsen brugt cyklen næsten dagligt

Kvinde 54 mani;
Syntes det var sjovt at se verdensdele, havde kontrol over hvornår hun ville have en pause og kunne se noget andet end afdelingen.  Patienten talte på de sprog hvorfra filmen var. 

Kvinde 35 år, paranoid skizofreni
Skønt, det afleder fra min tilstand. Jeg får et frikvarter og noget andet at forholde mig til.

Mand 50 år, depressiv;
Skønt at blive rørt lidt, uden at jeg skal uden for. Jeg har fået fornemmelsen af at være ude. 

Mand 55 år. Paranoid skizofreni; (kan ikke udtale sig, terapeutisk observationer)
Giver patienten ro. Nysgerrigheden vækkes, han cykler til næste ”hjørne” for at se hvad der sker. Efterfølgende opleves patienten mere rolig og sover i flere timer efter de første par gange på cyklen. 

 

  

Rigshospitalet, BørneUngeKlinikken, Afsnit 5002

Rigshospitalet

”På Rigshospitalet har vi en ambition om at være ”verdens bedste hospital for børn og familier”. Derfor er vi altid på udkig efter nye løsninger, som kan gøre et besøg på Rigshospitalet til en bedre oplevelse – ikke mindst for sygdomsramte børn. I løbet af 2015 undersøgte vi derfor forskellige interaktive produkter til vore venteværelser og efter grundig research – blandt andet med besøg hos producenten – valgte vi det interaktive ”Living Surface” fra Vertigo i Tyskland. Produktet er leveret og installeret af Playzone Scandinavia på to af vore ambulatorier i BørneUngeKlinikken.

Projektorsystemet er monteret i loftet og lyser ned på et bord, hvor børn og voksne kan løse forskellige opgaver og spille forskellige former for aktivitetsspil. Systemet og servicen fra Playzone Scandinavia har til fulde levet op til vore forventninger".

Sanne Bertha Ntemi

Afdelingssygeplejerske


 

Om Soft Fit

Soft Fit er en nyetableret afdeling under Playzone Scandinavia Aps som siden 2004 har leveret motorikprodukter og legeområder for børn.
Læs mere >>

Referencer

Vi leverer træningsudstyr og motorikprodukter til sygehuse, plejehjem, træningsklinikker, sundhedshuse, hospitaler med flere. 
Læs mere >>

Det siger vores kunder

”Efter grundige analyser og besøg hos producenten valgte vi et projektorsystem fra Playzone/SoftFit til to af vore afdelinger. De er faldet i god jord hos både småbørnene, deres forældre, pædagoger og os selv. ..."  Læs mere >>